Musik till
smärtlindring hos tandläkaren

Det blir allt vanligare att tandläkare använder musik tillsammans med, eller istället för, andra smärtlindrande medel. Om din tandläkare ännu inte erbjuder denna service är du oftast välkommen att själv ta med en freestyle och lssna till musiken under behandlingen. När du slappnar av och känner dig trygg försvinner smärtan mer eller mindre. Och du kommer, som så många människor före dig, uppleva att med lite övning blir tandläkarebesöket inte endast en stund då du får bättre täder - utan också ett tillfälle att få slappna av i några minuter och möta resten av dagen med förnyad energi och välmående.

 

 

 

 

 

Flemming Petersen: MOONWATER
Varma och mjuka melodier, som varsamt berör dina innersta strängar och skapar en omsorgsfull atmosfä, som skänker frid och välmående.

Beställningsnummer: 1018

Beställ här! Endast 149:-/CD

 

 

 

 

 

 

 

Palash: ON A DAY LIKE THIS
Underbart vackra melodier, med en nästan magisk avslappnande och rogivande atmosfär och genomarbetade musikaliska arrangemang.

Beställnigsnummer: 1110

Beställ här! Endast 149:-/CD

 

 

 

 

 

 

 

Lau Laursen: HEART OF THE MATTER
Den enkla melodiens fantastiska förmåga till att väcka känslor, tankar och bilder inom oss, musiken omsluter dig med en känsla av trygghet och värme.

Beställningsnummer: 1129

Beställ här! Endast 149:-/CD

 

 

 

 

 

 

 

Till menyn