Musik till
graviditet och små barn

Den bästa starten i livet
De påverkningar, et barn får under sina fyra-fem första levnadsår, betyder mycket för resten av deras liv. Redan under graviditeten kan musiken här vara med till att skapa ro och harmoni för både mor och barn.
Barn är mer känsliga gentemot ljuden i deras omgivning än vuna, och den avslappnande musiken som barnet hörde innan och under förlossningen har en rogivande effekt - även under barnets första levnadsår. Till glädje även för föräldrarna med färre sömnlösa nätter och mindre bekymmer på grund av ett oroligt barn.

 

 

 

 

 

Pushkar: INNER HARVES

Med över 100.000 sålda exemplar är "Inner Harvest" ett måste i allas skivsamling med avslappnande musik. Musiken kan användas på många olika sätt, men det har visat sig att små barn är speciellt förtjusta i musiken. En uppskattad gåa till spädbarn och gravida mammor.
Compact disc

Beställningsnummer: 1001

Beställ här! Endast 149:-/styck

 

 

 

 

 

 

 

Flemming Bindslev: GENTLE FIRE

Den vackraste atmosfären av ro och hjärtevärme, som du kan ge ditt nyfödda barn. En mjuk och lugn musikalisk bakgrundsmatta, som lugnar och ger tygghet.
Compact disc
Beställningsnummer: 1044

Beställ här! Endast 149:-/styck

 

 

 

 

 

 

 

Chitta: BEAUTY ALL AROUND

Vackra melodier med naturljud i bakgrunden, ger den rätta atmosfären till ammning och när du ska slappna av med ditt nyfödda barn.
Compact disc
Beställningsnummer: 1135

Beställ här! Endast 149:-/styck

 

 

 

 

 

 

 

Till menyn